15 juni

MILjazz 2023: Kouvola

tillbaka

Flygvapnets Big Band och Sami Saari, Värnpliktsmusikkårs Show Band

18:00

Fritt inträde!

MILjazz – Försvarsmaktens sommarturné 2023

Torsdagen den 15.6.2023 kl. 18:00, Rykmentinpuisto

MILjazz är en gratis festival dit alla hälsas välkomna att njuta av musiken! På de orter som turnén besöker kan allmänheten innan konserten bekanta sig med Försvarsmaktens verksamhet och materiel.

Konserten börjar kl. 18.00 då Flygvapnets Big Band intar scenen för att underhålla MILjazz-publiken. Kvällen inleds med storbandsklassiker som lämpar sig utmärkt för en ljum sommarkväll och sedan fortsätter kvällen med en medryckande show tillsammans med soulmusikern Sami Saari. Sami Saari är känd som en föregångare inom finländsk soul och var på 90-talet en av landets mest kända artister med låtar som ”Ainutkertainen” och ”Onnen Kyyneleet” som även Cheek har gjort en version av.

Kvällen når sin kulmen då Försvarsmaktens värnpliktsmusikkårs showband släpper loss med sitt energiska framträdande som år efter år tar publiken med storm.

Konsertens program:
•    18.00 Flygvapnets Big Band
•    19.00 Flygvapnets Big Band och Sami Saari
•    20.15 – 21.00 Försvarsmaktens värnpliktsmusikkårs Show Band

Före konserten finns det möjlighet att bekanta sig med Försvarsmaktens verksamhet och materiel, de tjänster som riktas till beväringarna och rekryteringen samt det frivilliga försvaret. Materielutställningen är öppen kl. 16-21.

Det är fritt inträde, välkommen!

 

Plats

Prikaatintie, 45100, Kouvola.