6 Lapin sotilassoittokunta

Lapin sotilassoittokunta

Rovaniemellä sijaitseva Lapin sotilassoittokunta on pohjoisen Suomen ainoa ja EU:n pohjoisin ammattipuhallinorkesteri, kokoonpanoltaan 30 soittajaa. Soittokunnan tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi vahva ja innovatiivinen vaikuttaminen Lapin alueen musiikkikulttuurissa.

Päällikkö- kapellimestari

Musiikkimajuri Jaakko Nurila

Kapellimestari

Musiikkikapteeni Tero Haikala

Konsertit

Korundi-jazz

Korundijazzissa kuulijat pääsevät nauttimaan harvinaislaatuisesta yhteistyöstä kun huippusaksofonisti Jukka Perko esiintyy historiallisen kokoonpanon solistina. Perkoa säestävän orkesterin soittajat ovat Lapin sotilassoittokunnan ja Lapin kamariorkesterin riveistä. Ohjelmistossa kuullaan makupaloja Simon & Garfunkelin tuotannosta. Tapahtumassa esiintyy myös muita loistavia artisteja Korundin ihastuttavassa miljöössä. Lisätietoja: https://www.facebook.com/Korundijazz/

Sotilassoittokunnan perinnepäivän konsertti

Liput 15€
Johtaa musiikkimajuri Jaakko Nurila ja musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta juhlistaa sotilasmusiikin perinnepäivää konsertin merkeissä. Luvassa on klassisen ja viihteellisemmän puhallinmusiikin helmiä. Konsertissa esiintyvät solistina soittokunnan tuoreimmat työntekijät Joel Hulkkonen, huilu ja Eero Sydänmetsä, baritonitorvi. Ohjelmisto luo kokonaisuuden, joka ei hetkessä unohdu.

Aattoillan konsertit

Liput 10€
Johtaa musiikkimajuri Jaakko Nurila ja musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta päättää upealla tavalla Puolustusvoimien 100-vuotis juhlavuoden konsertoimalla isänmaallisin sävelin. Konsertti on kunnianosoitus 100-vuotiselle Puolustusvoimille sekä 100-vuotiselle sotilaskotityölle Suomessa. Konsertissa kuullaan perinteistä sotilasmusiikkia sekä viihteellisiä sävelmiä. Konsertin myötä Lapin sotilassoittokunta haluaa toivottaa kaikille arvokasta itsenäisyyspäivää.

Joulukonsertti

Vapaa pääsy, ohjelma 10€
  • To 13.12.2018
    18:00
    Salla
  • Pe 14.12.2018
    19:00
    Rovaniemi
Johtaa musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta laulattaa ja viihdyttää yleisöä kahden joulukonsertin voimin. Konsertissa kuullaan perinteisiä suomalaisia joululauluja ja klassisia sävelmiä. Tule hiljentymään ja virittäytymään joulun tunnelmaan toinen toistaan kauniimpien joululaulujen myötä.