6 Lapin sotilassoittokunta

Lapin sotilassoittokunta

Rovaniemellä sijaitseva Lapin sotilassoittokunta on pohjoisen Suomen ainoa ja EU:n pohjoisin ammattipuhallinorkesteri, kokoonpanoltaan 30 soittajaa. Soittokunnan tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi vahva ja innovatiivinen vaikuttaminen Lapin alueen musiikkikulttuurissa.

Päällikkö- kapellimestari

Musiikkimajuri Jaakko Nurila

Kapellimestari

Musiikkikapteeni Tero Haikala

Konsertit

Muistojen ilta

Liput 20€
 • La 13.10.2018
  15:00
  Madetojasali, Oulu
Johtaa musiikkimajuri Jaakko Nurila
Jo perinteeksi tulluyt Muistojen ilta johdattaa kuulijansa Lapin sotilassoittokunnan voimin menneisyyden hienoihin melodioihin ja kappaleisiin. Tule nauttimaan tästä lämminhenkisestä konsertista, jossa toinen toistaan hienommat teokset luovat aivan poikkeuksellisen tunnelman.

lohdun sävelmät

Vapaa pääsy, ohjelma 10€
 • To 08.11.2018
  19:00
  Rovaniemen kirkko
Johtaa musiikkimajuri Jaakko Nurila ja musiikkikapteeni Tero Haikala
Puolustusvoimien alueellinen kirkkojuhla tuo Lapin sotilassoittokunnan voimin rakkaita ja lohdullisia suomalaisia sävelmiä. Tule hiljentymään ja nauttimaan aivan poikkeuksellisesta tunnelmasta, kun Lapin sotilassoittokunta tulkitsee kauniita suomalaisia kansansävelmiä ja klassisia teoksia kunnioittaen paitsi Sotiemme veteraaneja, niin myös suomalaisen musiikin päivää.

Korundi-jazz

 • Pe 16.11.2018
  Rovaniemi
Lapin sotilassoittokunnan big band saa solistikseen huikean jazz-saksofonistin. Jukka Perko on yksi menestyneimmistä suomalaisista jazz-muusikoista niin Suomessa kuin Euroopassakin. Perkon lyyrinen taito käsitellä ja luoda huikeita improvisaatioita on jo vuosikymmeniä herättänyt arvostusta ja ihastusta. Tämän svengaavammaksi konsertti ei voi enää tulla.

Sotilassoittokunnan perinnepäivän konsertti

Liput 15€
 • Ti 20.11.2018
  Rovaniemi
Johtaa musiikkimajuri Jaakko Nurila ja musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta juhlistaa sotilasmusiikin perinnepäivää konsertin merkeissä. Luvassa on perinteistä sotilasmusiikkia unohtamatta hienoja teoksia niin Suomesta kuin maailmalta. Monipuolinen ohjelmisto luo kokonaisuuden, joka ei hetkessä unohdu.

Aattoillan konsertit

Liput 10€
 • Ti 04.12.2018
  19:00
  Rovaniemi, Korundi
 • Ke 05.12.2018
  19:00
  Oulu, Madetojan sali
Johtaa musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta päättää upealla tavalla Puolustusvoimien 100-vuotis juhlavuoden konsertoimalla isänmaallisin sävelin. konsertti on kunnianosoitus 100-vuotiselle Puolustusvoimille sekä 100-vuotiselle sotilaskotityölle Suomessa. Konsertissa kuullaan perinteistä sotilasmusiikkia sekä viihteellisiä sävelmiä. Konsertin myötä Lapin sotilassoittokunta haluaa toivottaa kaikille myös arvokasta itsenäisyyspäivää.

Joulukonsertti

Vapaa pääsy, ohjelma 10€
 • To 13.12.2018
  18:00
  Salla
 • Pe 14.12.2018
  19:00
  Rovaniemi
Johtaa musiikkikapteeni Tero Haikala
Lapin sotilassoittokunta laulattaa ja viihdyttää yleisöä kolmen joulukonsertin voimin. Konsertissa kuullaan perinteisiä suomalaisia joululauluja ja klassisia sävelmiä. Tule hiljentymään toinen toistaan kauniinpien suomalaisten joululaulujen myötä ja suuntaamaan Lapin sotilassoittokunnan voimin ajatukset jo Joulua kohti.