Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Varusmiessoittokunta sijaitsee Panssariprikaatissa Hattulan Parolannummella. Soittokunnan konsertteihin sisältyy niin hartaita hetkiä, klassisia mestariteoksia, kuviomarssia, rock ’n’ roll -henkeä kuin svengaavaa jazziakin — siis monipuolista soittoa lavalla ja liikkeessä.

Vuosittain tammikuun saapumiserän mukana aloittavassa soittokunnassa palvelee puhallin-, jousi- ja lyömäsoittajia, kevyen musiikin bändisoittajia, elektronisen musiikin tuottajia sekä laulajia. Yhteisen palveluksensa päätteeksi kaikki soittokuntalaiset kerätään esiintymään yhdessä suuressa megakokoonpanossa.

Soittokunnan esiintyjiä tukevat soittokunnan omat varusmiesteknikot ja -viestijät, jotka ovat oman alansa harrastajia tai ammattilaisia. Varusmiessoittokunnassa on myös mahdollista suorittaa valtakunnallinen sotilasmusiikkialan aliupseerikurssi. Lue lisää Varusmiessoittokunnasta ja varusmiessoittajaksi hakemisesta osoitteessa Varusmiessoittokunta.fi!

 

Päällikkökapellimestari
Musiikkikapteeni Aino Koskela
Kapellimestari
Musiikkiyliluutnantti Sauli Saarinen
karttakuva puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan konsertit

Suodata kalenterin tuloksia
Tyhjennä valinnat

Ei tuloksia, muuta hakuvaihtoehtoja.