7 Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Varusmiessoittokunta sijaitsee Panssariprikaatissa Hattulan Parolannummella.

Soittokuntaan astuu vuosittain yksi saapumiserä tammikuussa ja soittotoimintakausi sijoittuu maalis-syyskuulle. Varusmiessoittokunnan konsertteihin sisältyy niin hartaita hetkiä, klassisia mestariteoksia, kuviomarssia, groovea meininkiä kuin svengaavaa jazziakin — siis monipuolista soittoa lavalla ja liikkeessä.

Päällikkö- kapellimestari

Musiikkikapteeni Ville Paakkunainen

Kapellimestari

Musiikkiyliluutnantti Juhani Valtasalmi

Konsertit

Satama soi

Vapaa pääsy
 • Ma 15.07.2019
  18.00
  Lahti, Lahden satama
 • Ke 17.07.2019
  18
  Lappeenranta, Lappeenrannan Satamatori
 • To 18.07.2019
  17.00
  Mikkeli, Mikkelipuisto
 • Su 21.07.2019
  14.00
  Merikarvia, Krookan merenrantanäyttämö
Varusmiessoittokunnan suositut Satama soi -konsertit täyttävät tänä vuonna neljä satamakaupunkia musiikilla. Jo perinteeksi muodostuneissa, hyvän mielen yhteislaulukonserteissa Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri laulattaa yleisöä vetoavalla ja energisellä otteella; täällä esiintyy sekä soittokunta, että yleisö! Satama soi -konserteissa lauletaan tuttuja kotimaisia kappaleita vuosikymmenien varrelta aina nykypäivään saakka.

JUKEBOX-kiertue

Liput 20/15 €

Juhani Valtasalmi ja Tommi Suutarinen, kapellimestari

MIKÄ IHMEEN JUKEBOX?
Viime vuosina varusmiessoittajat ovat megakiertueillaan käyneet läpi kaikille tutun musiikin historiaa. 70s-kiertueen suomirock-hitit, Kasarin synasoolot ja Ysärin legendaariset klassikkolyriikat on nyt esitelty yleisölle, ja tänä vuonna te saitte päättää: alkuvuodesta 2019 järjestettyyn äänestykseen ilmoitettiin satoja tuttuja biisejä, joista parhaat valikoituivat mukaan megakiertueelle.

Jukebox yhdistää siis eri vuosikymmenten suurimmat hitit yhteen konserttiin, mutta myös koko Varusmiessoittokunnan yhdelle konserttilavalle: ainutlaatuisella kiertueella koko vuoden 2019 soittokunta esiintyy yhdessä ensimmäistä kertaa.

Lähde mukaan aikamatkalle kotimaisen musiikin historiaan!

Jukebox Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/puolustusvoimien-varusmiessoittokunta-th...