7 Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Varusmiessoittokunta sijaitsee Panssariprikaatissa Hattulan Parolannummella.

Soittokuntaan astuu vuosittain yksi saapumiserä tammikuussa ja soittotoimintakausi sijoittuu maalis-syyskuulle. Varusmiessoittokunnan konsertteihin sisältyy niin hartaita hetkiä, klassisia mestariteoksia, kuviomarssia, groovea meininkiä kuin svengaavaa jazziakin — siis monipuolista soittoa lavalla ja liikkeessä.

Päällikkö- kapellimestari

Musiikkikapteeni Ville Paakkunainen

Kapellimestari

Musiikkiyliluutnantti Juhani Valtasalmi

Konsertit

Satama soi

Vapaa pääsy
 • Ma 15.07.2019
  18.00
  Lahti, Lahden satama
 • Ke 17.07.2019
  18
  Lappeenranta, Lappeenrannan Satamatori
 • To 18.07.2019
  17.00
  Mikkeli, Mikkelipuisto
 • Su 21.07.2019
  14.00
  Merikarvia, Krookan merenrantanäyttämö
Varusmiessoittokunnan suositut Satama soi -konsertit täyttävät tänä vuonna neljä satamakaupunkia musiikilla. Jo perinteeksi muodostuneissa, hyvän mielen yhteislaulukonserteissa Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri laulattaa yleisöä vetoavalla ja energisellä otteella; täällä esiintyy sekä soittokunta, että yleisö! Satama soi -konserteissa lauletaan tuttuja kotimaisia kappaleita vuosikymmenien varrelta aina nykypäivään saakka.

JUKEBOX-kiertue

Liput 20/15 €

Juhani Valtasalmi ja Tommi Suutarinen, kapellimestari

Varusmiessoittokunnan megakokoonpano muuntautuu tällä kertaa jukeboxiksi.
Yleisö on äänestänyt kappaleita, joita haluavat Jukeboxissa kuulla. Ääniä tuli tuhansia, ja näistä koottiin elokuussa kuultava JUKEBOX.

Varusmiessoittokunnan supersuositut YSÄRI-, KASARI- ja 70`s-kiertueet ovat kolmen viime vuoden aikana niittäneet ylistävää palautetta konserttiyleisöltä, sekä myyneet loppuun maamme isoimpia konserttisaleja. Syksyllä nähtävä JUKEBOX-kiertue aikoo laittaa vieläkin paremmaksi!

Kokoonpanona kuullaan noin 70-henkistä megaviihdeorkesteria, josta löytyy sinfoninen puhallinorkesteri,iso jousisto sekä rock-komppibändi.
Luvassa on konserttinautinto, joka ei rajoitu pelkästään upeaan musiikkiin. Konserttia höystetään massiivisilla teknisillä elementeillä.
Hanki lippusi ajoissa ja osallistu biisien valintaan jo ennen kiertuetta!