23 huhtikuu

Korundi II – Valon lähteellä

takaisin

Verkossa

Korundi II – Valon lähteellä 

Lapin sotilassoittokunnan pienyhtyeet 

Solisti Timo Leppänen, sopraanosaksofoni

 

Pe 23.4.2021 Verkkolähetys Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanavalla Rovaniemen Korundista, Lapin sotilassoittokunta Korundi II – Valon lähteellä – YouTube

Valon lähteellä on Lapin sotilassoittokunnan Korundi-sarjan vuoden 2021 toinen konsertti. Konsertti toteutetaan verkkolähetyksenä Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanavalla. Koronavuosi ja -rajoitukset ovat saaneet Lapin sotilassoittokunnan etsimään uusia toimintatapoja ja nyt kuultava konsertti on poikkeusolojen työn hedelmä, kun vuoden ajan aktiivisesti harjoitelleet ja osittain aivan uudet soittokunnan pienyhtyeet kipuavat Korundin lavalle. 

Kokonaisuudessaan Valon lähteellä sisältää nimensä mukaisesti keväistä ja toiveikasta musiikkia. Musiikilliselta valon lähteeltä on voinut ammentaa lohtua, toivoa ja jaksamista pitkältä tuntuneen vuoden ajan. Tämän konsertin myötä Lapin sotilassoittokunta haluaa tuoda valoa ja juhlavaa konsertin tuntua ihmisten koteihin Korundin lavalta. 

Tule mukaan konserttiin Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanavalla! (Lapin sotilassoittokunta Korundi II – Valon lähteellä – YouTube)

pe 23.4. klo 19

Lapin sotilassoittokunnan YouTube-kanava

Rovaniemi, Korundi 

Konsertti katsottavissa vielä sunnuntain 25.4. ajan.

Muita konsertteja

Oopperan juhlaa Pohjois-Pohjanmaa Lapin sotilassoittokunta
12 toukokuu
Oopperan juhlaa

Oopperan juhlaa

Lapin sotilassoittokunta

Nivalan kirkko

Peruttu

Oopperan juhlaa Kainuu Lapin sotilassoittokunta
13 toukokuu
Oopperan juhlaa

Oopperan juhlaa

Lapin sotilassoittokunta

Kuhmo-talo

Peruttu