7 Försvarsmaktens värnpliktsmusikkår

Försvarsmaktens värnpliktsmusikkår

Försvarsmaktens värnpliktsmusikkår är ett energiskt och snärtigt gäng bestående av nästan hundra unga och duktiga män och kvinnor som gör sin militärtjänst. Värnpliktsmusikkåren är förlagd till Pansarbrigaden i Parola, Hattula kommun.

Musikkåren tar emot en kontingent varje år i januari och spelverksamhetsperioden pågår från mars till september. Värnpliktsmusikkårens konserter innehåller såväl andaktsfulla stunder, klassiska mästerverk, figurmarscher, groove som svängig jazz - med andra ord en mångsidig repertoar såväl på scenen som i rörelse.

Chefskapellmästare

Musikkapten Ville Paakkunainen

Kapellmästare

Musiköverlöjtnant Juhani Valtasalmi

Konserter

JUKEBOX-turnén

Biljetter 20/15 €

Juhani Valtasalmi och Tommi Suutarinen, kapellmästare

Beväringsmusikkårens megasammansättning förvandlar sig den här gången till en jukebox. Du kan påverka repertoaren genom att svara på vår enkät senast den 31.3. Enkäten hittar du här: https://bit.ly/pvvmsk-jukebox

Beväringsmusikkårens enormt populära 90-tals, 80-tals och 70-talsturnéer har under de senaste tre åren sålt slut landets största konsertsalar och rosats av konsertbesökarna. JUKEBOX-turnén som kommer i höst satsar på att bli ännu större!

Vi får höra den ca 70-musiker starka megaunderhållsorkestern som består av den symfoniska blåsorkestern, stora stråkensemblen och rock-kompbandet. Vi bjuder på en konsertnjutning som är större än bara den storslagna musiken. Konserten kryddas med massiva tekniska element.

Köp din biljett i tid och hjälp till med att välja låtar redan innan turnén drar igång!