11 Tattoo Show 2015

Tattoo Show - huikea sotilasmusiikin ilotulitus
Hartwall Arenalla!

Tattoo Show 2015 kokoaa kaikki suomalaiset sotilassoittokunnat: Ilmavoimien soittokunnan, Kaartin soittokunnan, Laivaston soittokunnan, Rakuunasoittokunnan, Lapin sotilassoittokunnan, sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan esiintymään upeiden solistien tähdittämänä. Unohtumattomat kuviomarssiesitykset, tunteikkaat balladit ja vauhdikkaat rytmit vievät katsojat ennen näkemättömällä tavalla sotilasmusiikin maailmaan.

Tattoo Show’n solistitähtinä loistavat Idols-laulukilpailusta tunnetuksi tullut, upeaääninen ja valloittava Diandra, Tähdet tähdet -ohjelman kautta erittäin muuntautumiskykyiseksi laulajaksi osoittautunut Jarkko Ahola, karismaattinen musikaalitähti Anton Häggblom sekä upeaääninen saamelaismuusikko Anna Näkkäläjärvi-Länsman.

Sotilassoittokuntien lisäksi lavalle tuovat oman panoksensa Takomo Percussion, viidestä taitavasta muusikosta koostuva, vuonna 2008 perustettu elektronisen musiikin ja perinteiset akustiset soittimet yhdistävä lyömäsoitinyhtye, sekä Club Piruett Elite Team, virolainen 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä, ympäri maailmaa TATTOO-tapahtumissa esiintyvä voimisteluryhmä, joka nähdään lavalla yhdessä Laivaston soittokunnan ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kanssa.

Tattoo Show 2015 on osa Puolustusvoimien Uusi asento 2015! -vuoden tapahtumia ja tapahtuman suojelijana on puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg.

Liput alkaen 2,50 € (Lippupisteen palvelumaksun hinta)

Esiintyjät

Diandra

Yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista on vakuuttanut suomalaiset vahvalla äänellään, kuplivalla iloisuudellaan ja myös herkällä lyyrisyydellään. Diandra on monipuolinen esiintyjä, jonka repertuaari on vakuuttava ja vaihtelee dancesta, iskelmään ja poppiin.

Diandra nousi julkisuuteen vuonna 2012 Idols-laulukilpailusta ja on sen jälkeen voittanut useita kultalevyjä. Tattoo Showssa Diandra esiintyy sekä yhdessä sotilassoittokuntien kanssa että lyömäsoitinyhtye Takomo Percussionin kanssa esittäen kappaleita, jotka saavat tunnelman räjähtämään.

Jarkko Ahola

Virtuoosimaisen monipuolinen tenori ja pitkän linjan hevilaulaja Jarkko Ahola esittää puolustusvoimien bändien kanssa legendaarisen villin shown. Mm. Tähdet, tähdet –ohjelmassa laajaa repertuaariaan esitellyt Jarkon ääniala riittää kaikkiin genreihin oopperasta raskaaseen heviin.

Tattoo Showssa Jarkko keskittyy raskaaseen metallimusiikkiin yhdessä sotilassoittokuntien kanssa. Jarkko laulaa korkealta ja kovaa, raskaasti ja paineella.

Takomo Percussion

Takomo Percussion on viiden rumpalin innovatiivinen ja ennakkoluuloton tamperelainen lyömäsoitinbändi. Klassisen koulutuksen saaneet Timo Hakala, Oskari Auramo, Juuso Laakso, Mikko Renfors ja Juho Fabrin muodostavat vauhdikkaan ryhmän, jonka show sykkii energiaa ja esittelee uusia ja perinteisiä lyömäsoittimia.

Tattoo Showssa nämä virtuoosimaiset percussionistit tarjoavat vauhdikkaan elämyksen, jossa riittää käänteitä, vauhtia ja kellontarkkaa takomista. - Takomossa yhdistyy lyömäsoittimet, elektroninen musiikki ja visuaalinen anti, Juho Fabrin kuvailee.

Anna Näkkäläjärvi-Länsman

Upeaääninen Anna Näkkäläjärvi-Länsman on saamelaismuusikko, jonka juuret ovat syvällä saamelaiskulttuurissa. Anna on klassisen koulutuksen saanut klarinetisti, joka joikaa koskettavasti ja tunteella mm. koti-ikävästä ja rakkaushuolista. Tattoo Showssa Anna esittää modernia saamelaismusiikkia yhdessä sotilassoittokuntien kanssa.

Anna Näkkäläjärvi-Länsman edustaa pohjoista ulottuvuutta ja rakkautta saamelaismusiikkiin.

Anton Häggblom

Karismaattinen musiikkitaiteilija ja näyttelijä Anton Häggblom heittää vauhdikkaan musikaalisikermän yhdessä sotilassoitokuntien kanssa. Antonin suklainen ääni ja näyttävä esiintyminen tulee tarjoamaan katsojille vauhdikkaan shown.

Häggblom aloitti yhteistyön sotilassoittokuntien kanssa jo armeija-aikoinaan. Häggblom suoritti varusmiespalveluksensa Kaartin soittokunnassa Helsingissä. Kapellimestari komensi Häggblomin solistiksi konserttiin Espoon Tapiolasaliin.

Club Piruett Elite Team

Virolainen 25-vuotisjuhlavuottaan viettävä, ympäri maailmaa TATTOO-tapahtumissa esiintyvä voimisteluryhmä, joka nähdään lavalla yhdessä Laivaston soittokunnan ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kanssa.